Advertisement

Φωτια Στην Κερατεα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα: Μετά το Μαρκάτι ... : Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Φωτια Στην Κερατεα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα: Μετά το Μαρκάτι ... : Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Την ίδια στιγμή ο καπνός που υψώνεται είναι πλέον ορατός από το διάστημα. Αγωνιώδεις προσπάθειες κατέβαλλαν κάτοικοι, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Η φωτιά στην κερατέα μαίνεται, έχουν εκκενωθεί τουλάχιστον 3 οικισμοί, ενώ οι πυροσβέστες παλεύουν να μην φτάσουν οι φλόγες στον εθνικό δρυμό σουνίου.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε φωτιά στην κερατέα:

Καμμένα ξύλα και αντικείμενα ξεβράστηκαν σε παραλία στην ...
Καμμένα ξύλα και αντικείμενα ξεβράστηκαν σε παραλία στην ... from www.olympia.gr
Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε. Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Με εντολή του αρχηγού της πυροσβεστικής στέφανου κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε φωτιά στην κερατέα:

Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου τέλος, από πλευράς αστυνομίας, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά. Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ανησυχία για τον εθνικό δρυμό σουνίου. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Εντολή για εκκένωση του οικισμού μαρκάτι.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή μαρκάτι κερατέας είναι σε εξέλιξη και τι συμβαίνει με τη φωτιά στα βίλια. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι προς τον εθνικό δρυμό του σουνίου. «αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Φωτια Κερατεα : Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ...
Φωτια Κερατεα : Φωτιές στην Αττική: Σε κατάσταση έκτακτης ... from images32.inewsgr.com
Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Η φωτιά στην κερατέα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί:

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.

Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ανησυχία για τον εθνικό δρυμό σουνίου. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Μέχρι τις σπέτσες έχει φτάσει ο καπνός από τη φωτιά στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή μαρκάτι κερατέας είναι σε εξέλιξη και τι συμβαίνει με τη φωτιά στα βίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. «αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας.

Έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση, ενώ έχουν καεί και σπίτια. Ήδη τέσσερα χωριά και οικισμοί έχουν. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Την ίδια στιγμή ο καπνός που υψώνεται είναι πλέον ορατός από το διάστημα. Εντολή για εκκένωση του οικισμού μαρκάτι.

ΡΩΣΙΑ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ...
ΡΩΣΙΑ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ... from activenews.gr
Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι προς τον εθνικό δρυμό του σουνίου. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή μαρκάτι κερατέας είναι σε εξέλιξη και τι συμβαίνει με τη φωτιά στα βίλια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Με εντολή του αρχηγού της πυροσβεστικής στέφανου κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, μετπε. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή μαρκάτι κερατέας είναι σε εξέλιξη και τι συμβαίνει με τη φωτιά στα βίλια. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα. Μεγάλη έκταση, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πήρε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Πότε αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι. Η φωτιά στην κερατέα μαίνεται, έχουν εκκενωθεί τουλάχιστον 3 οικισμοί, ενώ οι πυροσβέστες παλεύουν να μην φτάσουν οι φλόγες στον εθνικό δρυμό σουνίου. Εντολή για εκκένωση του οικισμού μαρκάτι. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112.

Posting Komentar

0 Komentar