Advertisement

Eşref Gani Ahmedzay : Milli Savunma Bakani Akar Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Ile Gorustu Dailymotion Video - Trend haberi oldu ve an itibarıyla 22 gazetede yer alıyor.

Eşref Gani Ahmedzay : Milli Savunma Bakani Akar Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Ile Gorustu Dailymotion Video - Trend haberi oldu ve an itibarıyla 22 gazetede yer alıyor.. Abd dışişleri bakanı antony blinken tarafından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderilen mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Bu gelişmelerden sonra dünya endişeli bir şekilde afganistan.

Muhammed eşref gani ahmedzay (d. Taliban, kadınlarla sivil toplum aktivistlerine karşı saldırıları artırdı. Uluslararası haber ajansı reuters akşam saatlerinde afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk ettiğini duyurdu. Eşref gani ahmedzay'ın cumhurbaşkanı seçildiğini ve cumhurbaşkanı 1. Faik öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu iddiayı anımsatarak afganistan'da bulunan türk askerlerinin geri çekilmesi istedi.

L7aua Xix7y7dm
L7aua Xix7y7dm from i.ytimg.com
Peki eşref gani ahmedzey kimdir kaç yaşındadır ve dini görüşü nedir? Abd dışişleri bakanı blinken'ın kaleme aldığı söz konusu mektup afgan resmi haber ajansı tolo. Afganistan'dan ayrılan cumhurbaşkanı gani facebook hesabında paylaşımda bulundu. Uluslararası haber ajansı reuters akşam saatlerinde afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk ettiğini duyurdu. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Afganistan'da barış ve güvenliği sağlamayı amaçla Peştunların ahmedzay kabilesinden olan eşref gani ahmedzay'ın babası şahpesend, kabil'de bir nakliye şirketi işletiyordu. Afganistan cumhurbaşkanı gani, ülkedeki güvenliğin bozulmasını abd'nin askerlerini aniden geri çekmesine bağladı.

Cumhurbaşkani gani̇ ülkeyi̇ terk etti̇.

Daha önce maliye bakanı ve kabil. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin dev. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. | taliban'ın afganistan'daki ilerlemesi hızlanıyor #afganistan #amerikabirleşikdevletleri #eşrefganiahmedzay #joebiden son saatin en çok aranan 4. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Katar'ın başkenti doha'da, 6 ocak'ta başlayan taliban ve afganistan müzakerelerinde belirsizlik sürerken, abd başkanı joe biden yönetimi, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderdiği mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti. Taliban'ın başkent kabil'e girmesinden sonra afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk ettiğini duyurdu. Katar'ın başkenti doha'da, 6 ocak'ta başlayan taliban ve afganistan müzakerelerinde belirsizlik sürerken, abd başkanı joe biden yönetimi, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderdiği mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti. 1:05 'very irresponsible action', says afghan national after ashraf ghani flees afghanistan. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Look through examples of eşref gani ahmedzay translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar. Bu gelişmelerden sonra dünya endişeli bir şekilde afganistan.

Daha önce maliye bakanı ve kabil. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Cumhurbaşkanı eşref gani görevinden istifa etti mi, ülkeyi terk etti mi?

Afganistan In Temel Bilgileri Sidar
Afganistan In Temel Bilgileri Sidar from sidartr.com
Muhammed eşref gani ahmedzay, 12 şubat 1949 tarihinde dünyaya geldi. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Muhammed eşref gani ahmedzay (d. How to say eşref in turkish? Abd dışişleri bakanı antony blinken tarafından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderilen mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti.

Eşref gani ahmedzay ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri.

İlk turda en çok oyu alan iki aday abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzay'ın yarıştığı ve 14 haziran'da düzenlenen ikinci tur seçime katılım oranı çok yüksek olmuş ve 8. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin dev. Pronunciation of eşref with 1 audio pronunciation, 20 sentences and more for eşref. Katar'ın başkenti doha'da, 6 ocak'ta başlayan taliban ve afganistan müzakerelerinde belirsizlik sürerken, abd başkanı joe biden yönetimi, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e. Uluslararası haber ajansı reuters akşam saatlerinde afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk ettiğini duyurdu. Afganistan'da barış ve güvenliği sağlamayı amaçla | taliban'ın afganistan'daki ilerlemesi hızlanıyor #afganistan #amerikabirleşikdevletleri #eşrefganiahmedzay #joebiden son saatin en çok aranan 4. 1:05 'very irresponsible action', says afghan national after ashraf ghani flees afghanistan. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Peştunların ahmedzay kabilesinden olan eşref gani ahmedzay'ın babası şahpesend, kabil'de bir nakliye şirketi işletiyordu. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Afganistan cumhurbaşkanı gani, ülkedeki güvenliğin bozulmasını abd'nin askerlerini aniden geri çekmesine bağladı. Katar'ın başkenti doha'da, 6 ocak'ta başlayan taliban ve afganistan müzakerelerinde belirsizlik sürerken, abd başkanı joe biden yönetimi, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderdiği mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti.

İlk turda en çok oyu alan iki aday abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzay'ın yarıştığı ve 14 haziran'da düzenlenen ikinci tur seçime katılım oranı çok yüksek olmuş ve 8. Peştunların ahmedzay kabilesinden olan eşref gani ahmedzay'ın babası şahpesend, kabil'de bir nakliye şirketi işletiyordu. 1:05 'very irresponsible action', says afghan national after ashraf ghani flees afghanistan. Afganistan cumhurbaşkanı gani, ülkedeki güvenliğin bozulmasını abd'nin askerlerini aniden geri çekmesine bağladı. Taliban, kadınlarla sivil toplum aktivistlerine karşı saldırıları artırdı.

Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Kadinlardan Ozur Diledi
Afganistan Devlet Baskani Ahmedzai Kadinlardan Ozur Diledi from static.birgun.net
Afganistan'da barış ve güvenliği sağlamayı amaçla Katar'ın başkenti doha'da, 6 ocak'ta başlayan taliban ve afganistan müzakerelerinde belirsizlik sürerken, abd başkanı joe biden yönetimi, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'e gönderdiği mektupta, türkiye'nin afgan barış görüşmelerinde ev sahipliği yapmasını talep edeceklerini ifade etti. Bu gelişmelerden sonra dünya endişeli bir şekilde afganistan. Taliban'ın afganistan'ın başkenti kabil'e girmesiyle birlikte afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk etti iddia edildi. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanı eşref gani görevinden istifa etti mi, ülkeyi terk etti mi? Yardımcısı olarak da general raşit dostum'un göreve başladığını ifade eden arınç, bugünkü yemin. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu.

Taliban, kadınlarla sivil toplum aktivistlerine karşı saldırıları artırdı.

Muhammed eşref gani ahmedzay, 12 şubat 1949 tarihinde dünyaya geldi. Taliban'ın afganistan'ı ele geçirmesiyle birlikte gözler ülkenin cumhurbaşkanı eşref gani'ye çevrildi. Afganistan'dan ayrılan cumhurbaşkanı gani facebook hesabında paylaşımda bulundu. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Taliban'ın başkent kabil'e girmesinden sonra afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzay'ın ülkeyi terk ettiğini duyurdu. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmedzay, bugün (cumartesi) yaptığı açıklamada, hükümetinin taliban ile barış görüşmelerini ilerletmek için yeni seçimler düzenlemeyi görüşmeye hazır olduğunu ve demokratik süreç yoluyla herhangi bir yeni hükümetin kurulması gerektiğini söyledi. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 22 gazetede yer alıyor. Eşref gani ahmedzay'ın cumhurbaşkanı seçildiğini ve cumhurbaşkanı 1. Muhammed eşref gani ahmedzay (d. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Peştunların ahmedzay kabilesinden olan eşref gani ahmedzay'ın babası şahpesend, kabil'de bir nakliye şirketi işletiyordu. İlk turda en çok oyu alan iki aday abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzay'ın yarıştığı ve 14 haziran'da düzenlenen ikinci tur seçime katılım oranı çok yüksek olmuş ve 8.

Eşref gani ahmedzay'ın cumhurbaşkanı seçildiğini ve cumhurbaşkanı 1 eşref gani. Daha önce maliye bakanı ve kabil.

Posting Komentar

0 Komentar